dimecres, 17 de juliol del 2013

Benvinguts


Anna, 24 anys, llicenciada en psicologia i estudiant de màster en educació. Detractora declarada de l’expressió “más vale pájaro en mano que cien volando”.




Joel, 24 anys, recent llicenciat en telecomunicacions. A partir d’ara auditor de professió, amant de la vida de devoció.

Avui, dia 14 de juliol de 2013 ambdós us volem donar la benvinguda en aquest blog que no pretén ser res més que un relat de la nostra aventura, la materialització dels nostres somnis i d’aquesta oportunitat de creixement que tenim entre les mans. Amb aquestes quatre línies (que intentarem que siguin diàries) volem intentar transmetre la nostra experiència i encoratjar aquells indecisos a emprendre el vol amb quatre puntuacions que anirem descobrint a través dels dies i les emocions.

Fa cosa d’un any i mig, els reis mags van deixar a la porta de casa una guardiola porquet. Aquella  cueta en forma d’espiral poc insinuava tot el que comportaria. Amb aquell regal van començar les idees descabellades sobre un possible viatge que podria arribar a ser EL viatge, un recorregut amb un únic punt segur: la línea de sortida...

... i per fi sembla que la utopia es va convertir en realitat, tot allò que només eren els plans imaginaris d’una parella de recent llicenciats va anar agafant forma fins avui, que és quan li hem posat, definitivament, color.

Val a dir que sota l’acumulació d’il·lusions que amaga el fet de veure-ho possible i entre els pensaments revoltats que guardem en el moment de marxar, hem passat uns dies intensos de preparació. Per si algú volgués seguir els nostres passos i realitzar un viatge tan poc planificat com el nostre,  deixem aquí els diferents passos que hem realitzat prèviament a l’inici de la nostra aventura: carnet d’alberguista, carnet d’estudiant internacional, donar d’alta al couchsurfing (pels qui encara no ho coneixen és una xarxa social per trobar allotjament arreu d’on vagis gràcies a la amabilitat i hospitalitat d’altres persones), obtenir la carta verda per l’assegurança del cotxe, Targeta Sanitària Europea, hem obert el nostre primer compte bancari junts amb la seva corresponent targeta de crèdit (també portem una de dèbit d’un altre compte per si hem de treure efectiu, ja que amb la de crèdit ens cobren més comissió), el passaport (en cas que perdem el DNI, tenim el passaport com a documentació), farmaciola de viatge, hem fet una guia personalitzada de totes les peculiaritats de cada país i, finalment, hem obert una direcció de gmail per contactar amb altra gent i poder crear aquest magnífic blog. A més a més, no cal afegir que hem fet un formós equipatge amb tota la roba, menjar (pernil salat, fuet, ... tot envasat al buit!) i les ganes que hi hem ficat i tenim perquè aquesta experiència surti bé i sigui ben profitosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada